2015. november 20., péntek

Harmadik hét


El sem tudom mondani, mennyire fáradt vagyok. Szerintem nem fogok ellenállni az ágyamnak, és ledőlök egy kicsit. Előtte mondjuk nem ártana mosogatnom valamennyit...
Nagyon durva, hogy már a harmadik hét is eltelt. Említettem, hogy az első három hét a próbaidő, és a harmadik héten történik az új szerződéskötés. Három hónapra hosszabbítottunk, ha az letelt, meglátjuk, mennyi időre van még szükségem a kezelőorvosom szerint. Lehet, hogy még három hónapot hosszabbítunk, lehet, hogy csak egyet, lehet, hogy annyit sem. Ez mindig a pácienstől függ, az ő haladásától, gyógyulási idejétől.
Ahogy haladunk előre a terápiákkal, ahogy újabb és újabb elfojtott múltbéli érzéssel kell szembenéznem, úgy növekszik bennem a szeretethiány is. De valami iszonyat durván. Nagyon sokat sírtam odabent ezen a héten is. Olyan jólesik elengedni a könnyeket... Úgy érzem, a társaim szeretnek engem, még ha ez az adott pillanatokban nem is jut el hozzám. Gyakran érzem úgy, hogy egy nagy fekete lyuk tátong a lelkemen, ami elnyel minden törődést, és még többet akar, semmi nem elég neki. Vagy mintha egyfajta burokban lennék, ahová nem jut el a többiek figyelme. Pedig figyelnek rám. Ha sírok, nincs olyan, hogy valaki ne jönne oda vigaszt nyújtani. Ezek a démonok, ezek a kiközösítés és kitaszítottság iránti félelmek kizárólag belőlem jönnek. Nekem kell valahogy dolgoznom ezzel, felfogni és tudatosítani, hogy amit érzek, az nem a valóság, hanem a múltamból bennem ragadt sérelmek és fájdalmak.
Nagyon vegyesek az érzéseim, néha úgy érzem, nincs kedvem bemenni, néha pedig kifejezetten várom. Most is, egyfelől örülök, hogy végre péntek délután van és pihenhetek, másfelől már nagyon várom a következő hetet.

Holnap bátyám esküvőjére megyünk, vasárnap pihi.

2 megjegyzés:

  1. Már három hét???! te jó ég...tényleg repül az idő... de nagyon ügyes vagy!!
    A sok sírás segít tisztulni, az pedig hogy nincs mindig kedved menni természetes. :-)
    Pihengess!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága! Igen, én is mindig rácsodálkozom, hogy repül az idő :O :)

      Törlés