2015. március 29., vasárnap

Vihar előtt?


Jó régen jelentkeztem, úgyhogy most igyekszem pótolni.
Legutóbbi videómban azt hiszem, említettem a nőgyógyászati gondjaimat. A műtétet egyelőre megúsztam, a legutolsó vizsgálatok szerint valószínűsíthető, hogy felszívódnak a dolgok maguktól. Úgyhogy most várunk.
Fizikai panaszok már ritkábban jönnek szerencsére. Ami pedig a lelkieket illeti, hát nem tudom. Ha le akarnám egyszerűsíteni, azt mondanám, stabilan jól vagyok, de nem érzem őszintének ezt az állítást. Kicsit ijesztő, "vihar előtti csendnek" tűnik ez az állapot. Valami furcsa burokban vagyok, amiben se nem rossz, se nem jó. Egy-egy napon előfordulnak kilengések, amikor ötpercenként ingadozik a hangulatom a nagyon lelkes, pörgős és a letargikus, borongós között. Néha csak úgy ok nélkül szomorú vagyok. De a legtöbb esetben inkább üres. Teszem a dolgaimat, fekszem, kelek. Az evéssel problémáim vannak. Most szerencsére van mivel lekötnöm magam, mert egy határidős projekten dolgozom (erről majd csak akkor fogok mesélni, ha elkészültem vele), és ez ad egyfajta keretet a napjaimnak.
Az továbbra is nagyon megvisel, hogy lelkesen belevágok dolgokba, aztán pár napon belül elmúlik a kedv, a tenni akarás, és mindig mindent félbehagyok. Ezt nagyon gyűlölöm, így egyszerűen semmire nem viszem. Lassan már mindent beárnyékol ez az egész, mert ha bárminek is nekifogok lelkesen, ott van bennem mélyen a tudat, hogy ebből most kell kihoznom, amit tudok, mert lehet, hogy holnap már véget ér.
Na mindegy. Ennyit tudok most mondani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése