2014. szeptember 18., csütörtök

Az a rohadt pénzMostanában kicsit hallgatag vagyok, de élek. Az elmúlt napok elég nagy összevisszaságban teltek, és semmi érdemlegeset nem csináltam, amire azt mondom, megérte felkelni. Nem szeretem, ha úgy telnek a napok, hogy másnap nincs mire örömmel visszaemlékezni.
Sajnos továbbra is sokat aggódom a pénzügyeken. Jelenleg csak egy nagyon jelképes összeget kapok havonta az önkormányzattól. A pszichológusom véleménye is az, hogy ha most kötelességből, a pénz miatt visszamennék emberek közé dolgozni, ahol 90 százalékos eséllyel egy őrült főnököt fogok ki, az nagyban visszavetne a gyógyulás folyamatában. Viszont valamit dolgoznom kell. Egyrészt, mert nem várhatom el a páromtól, hogy eltartson, hiszen annyit ő sem keres, és együtt kellene fenntartanunk az albérletet. Másrészt, mert nekem is jót tenne, ha lenne mivel lekötnöm magam, amit még élvezek is. Nem érezném azt, hogy tétlenül ülök, nem érezném haszontalannak magam.
Egy barátnőmmel 2010 óta dolgozunk egy magazinon, innen jött az ötlet, hogy errefelé mozduljak el. Ha ügyesen csináljuk, pénzt is lehet keresni vele, ráadásul végül mégis a szakmámban dolgoznék (újságíró). Nem beszélve arról, hogy nagyon szeretem csinálni, nincs fölöttem őrült főnök, és még ha nem is keresném halálra magam, de azért mégis össze tudnék vele szedni némi bevételt.
El is kezdtünk dolgozni rajta, domain név foglalás, tárhely, és örömmel jelenthetem ki, hogy jól halad a dolog. Bizakodó vagyok, próbálok az is maradni, bár néha elgyengülök. De tegnap már elkezdtem tartalmat feltölteni a felületre, és ma már úgy keltem, hogy van miért felébredni, nem az vár rám, hogy felkelek, és tengek-lengek a lakásban, hanem terveim vannak, folytatom a munkálkodást, és mellette nagyobb kedvet kapok egyéb feladatok (pl. házimunka) elvégzésére. Jó lesz ez, érzem. Nagyon remélem, hogy ez majd végre egyenesbe hozza az életemet, és megerősödöm.
A múlt hétvégén végre a zenekarommal is sikerült próbálnunk, az is nagyon feltöltött. Hétvégén pedig főzdefeszt!!! Ennek számomra nagy érzelmi jelentése van, mert a párommal az első randinkon főzdefesztre mentünk. :)

Minden rendben lesz, hinnem kell és hinni akarok benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése